10 ways living in Japan makes you talk like a weirdo

Kisah benar.. especially nombor 10..

Ampers & Ampers

1. You can’t stop using useful Japanese words.

J1

2. Everything is natsukashii.

J2

3. You forget what words aren’t English.

J34. You simply forget English words.

J4

5. You use Japanese particles in your sentences.

J5

6. You use Japanese English.

J6

7. You talk to yourself in Japanese.

J7

8. Your answers become more vague.

J8

9. You make lame bilingual puns.

J9

10. And lastly, you can’t help yourself.

Jt10

View original post

Yummy sashimi

image

Expensive, but worth it..

Tagged , ,

Eiichiro Oda (One Piece) lukis Mechaike’s Members

#Blogupdate @zairvl: Eiichiro Oda lukis Mechaike’s Members macam One Piece http://bit.ly/chUAbS #wp

 

Tagged , , ,

Kod Gitar Lagu “Years from Now” by Aizat Amdan

Kord gitar lagu ni simple je, yang mungkin bunyi agak foreign adalah kod Dadd9#5 (baca D-add-nine-flat-five), kod ni amat biasa dijumpa dalam lagu genre Jazz. Tak susah nak main cuma kalau tak biasa tu mungkin akan terkial-kial jugak masa tukar chord. Biasa kan dengan form tu. Kalau susah jugak gantikan dengan Am/F# (main macam Am tapi tekan bass kat not F#)

read more @ Zairul.com

Tagged , , , , , , , , ,

Hello world!

Welcome to zairul.wordPress.com. This is our temporary blog. Please feel free to visit our “live” blog at Zairul.com.

Thank you.