Category Archives: Blogupdate

Eiichiro Oda (One Piece) lukis Mechaike’s Members

#Blogupdate @zairvl: Eiichiro Oda lukis Mechaike’s Members macam One Piece http://bit.ly/chUAbS #wp

 

Advertisements
Tagged , , ,

Kod Gitar Lagu “Years from Now” by Aizat Amdan

Kord gitar lagu ni simple je, yang mungkin bunyi agak foreign adalah kod Dadd9#5 (baca D-add-nine-flat-five), kod ni amat biasa dijumpa dalam lagu genre Jazz. Tak susah nak main cuma kalau tak biasa tu mungkin akan terkial-kial jugak masa tukar chord. Biasa kan dengan form tu. Kalau susah jugak gantikan dengan Am/F# (main macam Am tapi tekan bass kat not F#)

read more @ Zairul.com

Tagged , , , , , , , , ,