Tag Archives: aizat

Kod Gitar Lagu “Years from Now” by Aizat Amdan

Kord gitar lagu ni simple je, yang mungkin bunyi agak foreign adalah kod Dadd9#5 (baca D-add-nine-flat-five), kod ni amat biasa dijumpa dalam lagu genre Jazz. Tak susah nak main cuma kalau tak biasa tu mungkin akan terkial-kial jugak masa tukar chord. Biasa kan dengan form tu. Kalau susah jugak gantikan dengan Am/F# (main macam Am tapi tekan bass kat not F#)

read more @ Zairul.com

Advertisements
Tagged , , , , , , , , ,